Връщане и замяна

Имате право да върнете поръчката си в рамките на 14 дни. Периодът за връщане започва да тече от деня, в който е извършена доставката на Вашата поръчка. Стоката трябва да е в добър търговски вид, оригинална опаковка, с оригинални етикети, придружена от оригиналните документи, издадени от "Мънкис хотел" ЕООД – фактура, касов бон, гаранционна карта (ако е била издадена такава).

КЛИЕНТЪТ има право да заяви подмяна на размер или продукт, фигуриращ в първоначалната му поръчка в срок не по-дълъг от 14 дни от датата на получаване на поръчката.

Ще възстановим всички плащания, които сме получили от Вас, не по-късно от 14 работни дни от деня, в който сте предали пакета на куриера. При плащане с наложен платеж, ще възстановим парите Ви на посочената от Вас банкова сметка. Ако сте платили с карта, сумата ще Ви бъде възстановена по картата. Изплащането на средствата може да бъде задържано, докато не получим стоките обратно или докато не ни предоставите доказателство за това, че сте ги изпратили, в зависимост от това кое от двете получим първо.

„Мънкис Хотел“ ЕООД си запазва правото да НЕ възстанови заплатената от КЛИЕНТА сума, в случай на нарушено едно или повече условия за връщане на стока.